Oops...
No slides found, please add at least one Slide Template to the choosen language.

Badkamerinrichting

Nauwkeurige installatie van uw nieuwe badkamer

 

Uw badkamer inrichten? Met Maurice, natuurlijk
Droomt u van een nieuwe badkamer? Maak er meteen werk van en contacteer Maurice Thoelen. Hij komt nog dezelfde week bij u langs, en toont u al uw opties. Douche, bad en wastafel? Tegels aan de muur? Thermostatische kranen? Vloerverwarming? Maurice Thoelen te Kortessem, Limburg geeft u advies over alles wat in úw badkamer mogelijk is. Zo gaat u van start met een concreet plan in uw hoofd.

 

Uw badkamer installeren? Ook dat doet Maurice
Hebt u uw droombadkamer duidelijk voor ogen? Dan kiest u uw badkamermeubelen onder advies van Thoelen Maurice, in een toonzaal bij een groothandel u aangewezen door onze firma. Achteraf gebeurt de verdere regeling en afhandeling volledig door onze firma en wordt uw badkamer met de grootste nauwkeurigheid door ons geïnstalleerd. Maurice voert de werkzaamheden meestal zelf uit, geholpen door een van zijn ploegen. De bvba heeft zeven vaste medewerkers: zo houdt Maurice de wachtlijst kort.

 

Nieuwe badkamer van a tot z
Woont u in Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant? Maurice geeft u een gratis en vrijblijvende offerte na zijn eerste bezoek. Gaat u in op zijn voorstel? Dan haalt u een gouden combinatie in huis: de 45 jaar ervaring van Maurice én de flexibele aanpak die moderne badkamers nodig hebben.

Plannen voor uw droombadkamer? Werk samen met Maurice Thoelen te Kortessem, Limburg en geniet van het modernste comfort.