Oops...
No slides found, please add at least one Slide Template to the choosen language.

Centrale Verwarming

Mazoutketel vervangen, geld besparen
Verwarmt u nog met een oude verwarmingsketel op stookolie of gas? Vervang hem dan door een nieuwe: zo spaart u veel geld uit. Want een nieuwe ketel is tot 40 procent zuiniger dan een oud exemplaar. Contacteer Maurice Thoelen: hij komt nog dezelfde week bij u langs. Hij bekijkt uw installatie, luistert naar uw wensen en maakt een heldere offerte – gratis.

 

Van condensatieketel tot warmtepomp
Installeert u een nieuwe ketel? Dan geeft u een cadeau aan uw portemonnee én aan het milieu. Want hoe minder gas of olie u verbruikt, hoe beter. Vraag raad aan Maurice Thoelen voor condensatieketels – die recupereren hun eigen warmte. Of kies voor een warmtepomp: die onttrekt warmte aan het grondwater of de buitenlucht en kost u dus nog minder aan fossiele brandstoffen.

 

Volledig nieuw bij onze firma is de W.K.K.
Dat is een warmte-krachtkoppeling die ideaal is voor de opwarming van bijvoorbeeld zwembadwater.  Hiervoor refereren we naar Zwembad Mykonos in Hasselt, die u kunnen vertellen hoe tevreden ze zijn over hun installatie.

 

Nieuwe verwarmingsketel, zonder zorgen
Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen? Maakt niet uit waar u woont: Maurice komt bij u op bezoek om uw huidige installatie te bekijken. Zo krijgt u zeker een precies prijsbestek. Met Maurice Thoelen vertrouwt u op 45 jaar ervaring én op uitgebreide kennis van de modernste technieken. En de drie ploegen met loyale medewerkers maken de installatie gegarandeerd perfect.

 

Een nieuwe verwarmingsketel installeren? Contacteer Maurice Thoelen, ook voor uw nieuwbouw.  Ook voor onderhoud van centrale verwarming kunt u bij ons terecht.