Oops...
No slides found, please add at least one Slide Template to the choosen language.

Vloerverwarming

Uw expert in vloerverwarming in Limburg

Vloerverwarming in Limburg? Eén adres
Het is dé trend voor wie tegenwoordig een nieuw huis bouwt: vloerverwarming. En daar zijn goede redenen voor. Vraag dat maar aan Maurice Thoelen: hij is al járen een expert en installeerde vloerverwarming voor de grote hype ontstond. Een verwarmde vloer voelt niet alleen uiterst comfortabel aan uw voeten, het is ook zuiniger dan een traditionele radiator of convector. Extra advies? Maurice Thoelen legt u alles uit.

 

Uw vloer verwarmen: uiterst comfortabel
Kiest u voor vloerverwarming? Dan legt Maurice Thoelen een netwerk van leidingen onder de vloer. Die geven stralingswarmte af, waardoor de hele ruimte behaaglijk warm wordt. Kies voor een ervaren installateur, zoals Maurice Thoelen. Want is uw vloerverwarming slecht gelegd? Dan wordt de vloer soms té warm.

 

Vloerverwarming leggen: snel terugverdiend
Stookolie, aardgas of elektriciteit? U kiest zelf welke energiebron u gebruikt. Vloerverwarming is iets duurder dan de traditionele systemen, maar dat verdient u in een mum van tijd terug. Want met vloerverwarming verbruikt u veel minder: het systeem geeft met een lagere temperatuur al meer effect dan wanneer u volop stookt met de traditionele verwarmingselementen.

Kiest u voor vloerverwarming in Limburg?  Contacteer het team van Maurice Thoelen.