Oops...
No slides found, please add at least one Slide Template to the choosen language.

Onderhoud en herstelling

Maurice Thoelen: snel weer comfortabel warm

Verwarming kapot? Bel snel
Is uw verwarming kapot en krijgt u uw huiskamer niet meer warm? Bel dan naar Maurice Thoelen. Zijn vrouw Diane bekijkt onmiddellijk welke ploeg ze inschakelt om alles te repareren. Dat lukt snel: de bvba heeft drie bestelwagens en neemt u daardoor vlot in haar planning op. Maurice Thoelen en zijn ploeg voeren reparaties uit in de hele regio rond Hasselt.

 

Onderhoud van uw ketel
Het is natuurlijk nog beter om een reparatie te voorkomen. Hebt u een verwarmingsketel op gas of stookolie? Dan laat u die het best elk jaar onderhouden. Zo gaat uw ketel veel langer mee, en spaart u zich de kostprijs van een nieuwe uit. Contacteer Maurice Thoelen: hij of een van zijn loyale vakmensen besteden de grootste zorg aan uw apparaat, zodat u weer een hele winter lang gerust bent.

 

Ketel repareren? Goedkoper dan een nieuwe
Is uw ketel stuk? Geen paniek: een nieuwe ketel is niet de enige optie. Vraag dat maar aan Maurice Thoelen. Met meer dan 45 jaar ervaring heeft hij de kennis in huis om uw ketel te repareren. Veel goedkoper dan een nieuwe, en toch bent u weer voor jaren gesteld.

Grondig onderhoud van uw centrale verwarming of snelle reparatie? Contacteer Maurice Thoelen uit Kortessem, Limburg vandaag nog.

U kunt ook bij ons terecht voor vloerverwarming en sanitaire installaties.