Oops...
No slides found, please add at least one Slide Template to the choosen language.

Sanitaire installatie

Snelle reparatie van uw kapotte leiding

Wc verstopt? Bel Maurice Thoelen
Is uw wc verstopt? Hangt er een vieze geur in uw badkamer? Of is er een ander probleem met uw sanitair? U lost dat liefst meteen op. Bel daarom naar Maurice Thoelen in Kortessem: zijn vrouw Diane neemt uw telefoontje aan en stuurt zo snel mogelijk een reparateur naar uw huis. Uw beste garantie op snelle hulp? De bvba Thoelen Maurice heeft maar liefst drie bestelwagens met ploegen die beslagen zijn in sanitair.

 

Uw kraan lekt? Laat ze repareren of vervangen
Lekt uw kraan? Of is uw leiding kapot? Laat ze dan zo snel mogelijk repareren. Want hoe langer u wacht, hoe meer water er verloren gaat. En dat ziet u aan uw waterfactuur. Met Maurice Thoelen krijgt u een snelle en efficiƫnte oplossing voor uw probleem. Zijn betrouwbare vakmensen zoeken de beste oplossing. En is uw kraan of leiding niet te repareren? Dan vervangen ze die.

 

Installatie van uw nieuwe douche
Is uw bad of douche aan vervanging toe, maar wilt u niet uw hele badkamer vernieuwen? Maurice Thoelen helpt u verder. Hij komt bij u langs om te kijken wat in uw badkamer de opties zijn. En geeft u het advies waarmee u snel geholpen bent.

Woont u in de buurt van Hasselt en hebt u een probleem met uw sanitair? Maurice Thoelen lost het voor u op. Contacteer ons nu!